14-07-07

Kim Clijsters zei "ja" om 6 uur 's ochtends

Kim Clijsters zei "ja" om 6 uur 's ochtends

vr 13/07/07 - Kim Clijsters is vrijdagochtend in alle geheim getrouwd met Brian Lynch. Clijsters en Lynch gaven elkaar het jawoord om 6 uur 's ochtends in het stadhuis van Bree. Zo verschalkte het koppel de pers en andere nieuwsgierigen.

Verschillende bronnen hadden verwacht dat het koppel donderdagavond zou trouwen, maar pers en fans kregen Clijsters en Lynch niet te zien. Clijsters verraste iedereen met de keuze voor vrijdagochtend.
(Belga)

"Kim koos voor het vroege uur omdat ze haar huwelijk met Brian Lynch absoluut in besloten kring wilde beleven", meldt de website van Clijsters.

Bree-burgemeester Jaak Gabriëls (foto) bevestigt alles. "Dat 6 uur vroeg is? Dat kan, alles kan als het op trouwen aankomt", zegt Gabriëls.

"De beide ouderparen, de twee getuigen (zus Elke en de broer van Brian, red), ikzelf en een beambte van de dienst burgerzaken waren aanwezig."

"Het voltrekken van het huwelijk heeft een halfuur geduurd", zegt Gabriëls nog. Het kerkelijk huwelijk is voor zaterdag.

Bruidsmars galmde in Clijsters-zaal

Het huwelijk van Clijsters en Lynch werd niet voltrokken in de trouwzaal van het stadhuis, maar wel in de "Kim Clijsters"-zaal. De trouwzaal was eigenlijk te groot. De bruidsmars galmde door de zaal en het koppel koos ook een liedje van U2.

Achter burgemeester Gabriëls stond een projectiescherm met daarop: "Congratulations, van harte proficiat, Kim en Brian." Volgens Gabriëls droeg Clijsters een zwarte jurk

14:43 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.