12-07-07

Geeft Clijsters vandaag al haar ja-woord?

Geeft Clijsters vandaag al haar ja-woord?

do 12/07/07 - Het trouwfeest van Kim Clijsters en Brian Lynch vindt zaterdag plaats, maar het burgerlijk huwelijk is wellicht al voor vandaag. De familie en de burgemeester van Bree houden de lippen op elkaar.

Niemand wil zeggen wanneer het burgerlijk huwelijk plaatsvindt, maar volgens de kranten zou de plechtigheid vanavond plaatsvinden in het stadhuis van Bree.
(Belga)

"Laat de mensen maar raden. Ik sluit niks uit en geef niks toe. Ik zeg alleen dat het nog niet geweest is", zegt Jaak Gabriëls (foto), de burgemeester van Bree, in Het Laatste Nieuws.

De familie-Clijsters wil de gelegenheid graag zo privé mogelijk houden, maar Gabriëls is niet van plan de boel hermetisch af te sluiten.

"Dat zei ik een tijd geleden omdat ik de "zottigheid" al voelde aankomen. Sommige journalisten wilden zelfs met een helikopter boven Bree vliegen."

"Ik zal niemand de toegang ontzeggen. Dat heb ik nog nooit gedaan. Het stadhuis wordt echt geen verboden zone."

Clijsters belooft fans trouwfoto

Kim Clijsters heeft het druk, maar vond toch nog wat tijd om haar fans te schrijven.

"Nog snel een berichtje tussen alle trouwvoorbereidingen door. Want als de drukte achter de rug is, ga je me even niet horen", schrijft Clijsters op haar site.

"Ik dank jullie voor de duizenden brieven. Dat doet me goed. In de weken na het huwelijk stuur ik jullie een trouwfoto door."

"Dat kan wel even duren, want we gaan even bekomen in de VS. Jullie zullen me dan een tijd niet zien. Nu ik zwanger ben, zal ik het wel wat kalmer aan doen."

16:19 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.