19-06-07

In Eastbourne ga ik wat uitproberen"

In Eastbourne ga ik wat uitproberen"

ma 18/06/07 - Justine Henin is aangekomen in Engeland, waar ze deze week deelneemt aan het grastoernooi van Eastbourne. Dinsdag sprak ze de pers toe. "Ik voel me fris. Wellicht frisser dan in 2006", zegt Henin een week voor Wimbledon.

In de eerste ronde is Henin, de titelverdedigster in Eastbourne, vrij. En dus had de nummer een even tijd om met de journalisten te keuvelen.
(PhotoNews)

"Ik voel me fris. Wellicht frisser dan in 2006 op hetzelfde moment", zei Henin, die twee dagen vrijaf nam na haar knappe winst op Roland Garros, op zaterdag 9 juni.

"Voor het eerst in mijn leven voel ik me op mijn gemak. Iedereen is gelukkig voor mij, omdat ze zien dat ik een ander mens ben geworden."

"Ik ben opener en vrijer. De mensen vinden dat positief", glunderde Henin.

"Eastbourne is enkel voorbereiding"

Henin wil straks Wimbledon op haar naam zetten. Dat is het enige grandslamtoernooi dat ontbreekt op haar palmares.
(Belga)

"Ik zie Eastbourne dit jaar louter als voorbereiding. Ik wil een paar dingen uitproberen, me toeleggen op mijn service en agressief zijn in mijn serve-and-volley-spel."

"Als ik Wimbledon win, zou dat een fantastische prestatie zijn maar of ik er gelukkiger door zou worden? Ik heb er mijn bedenkingen bij."

En Henin verklapte dit nog: "Van mijn voedingsspecialist mag ik geen suikers en chocolade meer eten voor ik ga slapen. Ik luister, maar mis de chocola."

13:13 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.