14-05-07

Vliegen kan al steunen op die voet"

Vliegen kan al steunen op die voet"

ma 14/05/07 - Over twee weken begint Roland Garros en net nu heeft Kristof Vliegen te kampen met een voetblessure. Maar zijn manager stelt toch een beetje gerust. Caroline Maes van haar kant maakte een grote sprong op de WTA-lijst.

Vliegen probeerde afgelopen weekend een plaats af te dwingen in de hoofdtabel van het toernooi van Hamburg (Masters Series).
(Belga)

Maar de kwalificaties liepen met een sisser af. Vliegen had weer met pech af te rekenen: hij moest opgeven met een voetblessure.

Vliegen stond 1-3 achter in de derde set tegen de Italiaan Andreas Seppi toen hij zijn enkel verzwikte. Hij laat maandag zijn voet onderzoeken in België.

"Zijn voet is snel opgezwollen", zegt Vliegens manager in La Dernière Heure. "Maar hij kon er zondag al op steunen." Zijn deelname aan Roland Garros (27 mei) zou voorlopig niet in het gedrang komen.

Caroline Maes won ITF-toernooi in Rome

Beter nieuws kwam er van Caroline Maes. Zij won het ITF-toernooi van Rome. In de finale klopte Maes (WTA-233) de Spaanse Marrero (WTA-679): 6-4 en 7-6. Door haar zege klimt Maes naar de 164e plaats op de WTA-lijst. Kim Clijsters is daar intussen al van verdwenen.

19:04 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.