22-03-07

Clijsters: "Ambities zijn een pak minder"

Clijsters: "Ambities zijn een pak minder"

do 22/03/07 - Voor Kim Clijsters staat in haar laatste seizoen het plezier voorop. Dat onderstreept ze nog eens op het WTA-toernooi van Miami. Clijsters kent ook haar eerste tegenstander in Miami en Amélie Mauresmo mocht het ziekenhuis verlaten.

"Na het toernooi van Antwerpen zijn mijn ambities een pak minder", vertelt Clijsters (WTA-5) in Het Laatste Nieuws en Gazet van Antwerpen.
(Belga)

"In het begin van het jaar dacht ik dat ik nog alles uit de kast zou halen, maar na de Diamond Games was er een klik."

"Toen ik afscheid moest nemen, besefte ik dat het echt voorbij was. Daarom wil ik vooral plezier beleven. En ik speel ook mijn beste tennis als ik relaxed ben."

"Want pas op, ik wil het goed doen in Miami. Ik ben niet naar hier gekomen om goedendag te zeggen."

Clijsters is vrij in de eerste ronde van Miami. In ronde twee neemt ze het op tegen de Japanse Akiko Morigami. Die nam in haar eerste ronde vlot afstand van de Canadese wilcard-speelster Aleksandra Wozniak.

Mauresmo mocht naar huis

Amélie Mauresmo heeft het ziekenhuis mogen verlaten na de operatie aan haar appendix. "Alles is goed verlopen. Ik zal zeker een maand nodig hebben om weer op volle kracht te zijn. Het is nu nog te moeilijk om daar een datum op te plakken. Ik zie wel hoe het loopt."

18:25 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.