17-03-07

Het tennis is zo goed als voorbij

Het tennis is zo goed als voorbij 17-03-2007

Na het fantastische afscheid in Antwerpen en de vele prachtige brieven van jullie, heb ik me toch weer even kunnen opladen om een paar dagen te trainen voor mijn vertrek naar Miami morgen.

Ik heb genoten van de voorbije weken. Ik heb Brian met basket Bree veel zien winnen en naar de tweede plaats in het klassement zien opschuiven. Elke op de catwalk voor Nicky Vankets was lachen geblazen, maar ze heeft het wel fantastisch goed gedaan. De aftrap voor Genk-Anderlecht met die staande ovatie was alweer een ander kippenvelmoment.

Brian en ik zijn nu vooral bezig met de voorbereidingen op ons huwelijk en dat vraagt toch veel tijd. Het tennis is zo goed als voorbij. Nog enkele tornooien, vooral om afscheid te nemen van de vrienden daar en om te genieten en wat plezier maken met de speelsters. Nu dus eerst Miami, enkele weken later Warschau. Roland Garros laat ik vallen omdat ik in die week naar Amerika reis om het feest daar voor te bereiden. Ik zou trouwens ook niet gekwetst willen geraken net voor mijn trouwfeest ;-) In Wimbledon zal ik samen met Brian, mijn zus en de twee papa's in een huis zitten op enkele meters van het stadion: een beetje koken voor de bende en wat trainen.

Op 14 juli is het dan de grote dag: ons huwelijk in Bree. 10 dagen later geven we een feest in Amerika en daarna gaan we 2 weken op huwelijksreis. Het is dan ook nog een vraagteken of ik de US Open ga spelen. Wel zeker is dat ik daarna nog Luxemburg en Stuttgart speel. Met beide tornooien en beide tornooidirecties heb ik al jaren een hele goeie band: dat zijn schitterende mensen. Voor sommige fans worden die tornooien de laatste kans om me nog eens te zien spelen.

Dan zit het er op en is het tijd voor een volgend stuk van mijn leven waar ik enorm naar begin uit te kijken: familie, vrienden, het huwelijksleven en de honden die ik zo moeilijk kan achterlaten. Met jullie, mijn fans die me overal volgen en hier zo vaak op de site zitten, blijf ik nog een tijdje in contact via deze site. Later spreken we dan eens af om in Bree iets te gaan drinken (op mijn kosten he ;-). Ik wil ook zeker nog Jeroen Jespers eens expliciet bedanken om altijd voor ons de pers te woord gestaan te hebben. Hij zal nu ook wat meer tijd kunnen uittrekken voor zijn geweldig dochtertje Sterre.

Hou jullie goed! Tot later,
Kim
x
Bron: www.kimclijstes.be

17:23 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.