12-03-07

Indian Wells is al voorbij voor Kristof Vliegen

Indian Wells is al voorbij voor Kristof Vliegen

za 10/03/07 - Kristof Vliegen werd meteen uitgeschakeld in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Indian Wells. Olivier Rochus kent zijn tegenstander in de tweede ronde.

6-3, 6-4

Gabasjvili-Vliegen

Kristof Vliegen (ATP-48) mag zijn koffers al pakken in Indian Wells. Onze landgenoot verloor in de eerste ronde van Teimuraz Gabasjvili (ATP-80), een Russiche kwalificatiespeler. Gabasjvili klopte Vliegen met 6-3 en 6-4.
Vincent Spadea
(foto AP)
In set één kreeg Vliegen vijf breakpunten tegen en kon er zelf geen enkel afdwingen. Gabasjvili benutte één van zijn vijf kansen en dat was genoeg voor setwinst.

In set twee kon Vliegen dan toch een keer breken, maar hij verloor zelf ook twee keer zijn opslag en dus stoot Gabasjvili door naar ronde twee.

Op het toernooi van Memphis verloor Xavier Malisse ook al van de Rus. Gabasjvili won de eerste set en in set twee moest Malisse opgeven met een blessure aan zijn pols.

Malisse is overigens nog altijd niet hersteld van die blessure en Olivier Rochus (ATP-35) vervangt hem in Indian Wells. Rochus was vrij in de eerste ronde, in de tweede ronde ontmoet hij Vincent Spadea (foto) (ATP-70).

De Amerikaan klopte Stefan Koubek (ATP-64) met 6-1, 6-2 in zijn eerste partij in Indian Wells.

14:16 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.