10-02-07

Wat Rodriguez zei, was weerzinwekkend"

Wat Rodriguez zei, was weerzinwekkend"

za 10/02/07 - Kim Clijsters heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek die Carlos Rodriguez, de coach van Justine Henin, eind 2006 aan haar adres had geuit. Rodriguez noemde Clijsters toen een "kreng".

Tijdens de Australian Open gaf Kim Clijsters een interview aan de Amerikaanse tennisjournalist Matthew Cronin. Die zette dat gesprek vrijdag op zijn website tennisreporters.net.
Carlos Rodriguez
(foto Belga)
Clijsters reageert op de uithalen van Henin-coach Carlos Rodriguez (foto), die haar eind 2006 een "kreng" had genoemd in de Argentijnse pers.

"Het toont aan dat hij me helemaal niet kent", zegt ze.

"Het is weerzinwekkend om dat in de media te zeggen. Als hij een probleem met me heeft, dan moet hij dat tegen mij zeggen."

"Als ik niet van iemand houd, stap ik zeker niet naar de pers."

"Justine en ik hadden veel pret tijdens Fed Cup"
"Die uitlatingen van Rodriguez zijn extra moeilijk omdat Justine en ik net dichter bij elkaar kwamen", zegt Clijsters ook.
Henin en Clijsters
(foto Belga)
"Tijdens de Fed Cup hadden we veel pret, zoals bij de junioren."

Clijsters sprak ook over haar afscheid: "Waarom ik het zo vroeg heb aangekondigd? Ik wou niet liegen door "tot volgend jaar" te zeggen."

"En ik zou ook geen afscheid kunnen nemen hebben zoals in Sydney. Trouwens, zonder die deadline was ik misschien al gestopt."

"Ik zou kunnen voortdoen voor het geld, maar daar gaat het mij niet om. Tennis was ook nooit mijn hoofdprioriteit", besluit Clijsters.

19:43 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.