05-02-07

Henin: "Ik speel dit jaar niet mee in de Fed Cup"

Henin: "Ik speel dit jaar niet mee in de Fed Cup"

zo 04/02/07 - Justine Henin kan nauwelijks wachten om in Parijs haar comeback te vieren. "Ik wil mijn beste tennis laten zien." Ze laat ook weten dat ze dit jaar geen Fed Cup zal spelen.

Justine Henin maakt woensdag of donderdag haar comeback in Parijs. In de eerste ronde is ze vrij, in de tweede ontmoet ze Emilie Loit of Eleni Daniilidou. "Ik ben heel sereen", laat Henin weten op haar website.
Justine Henin
(foto Belga)
"Sinds begin november heb ik veel gewerkt, zowel fysiek als tennistechnisch. Ik ben ongeduldig om weer op de court te gaan, de competitiesfeer op te snuiven en de fans weer te zien."

"Ik ga in 2007 hetzelfde parcours proberen af te leggen als vorig jaar. Met dezelfde finales (lacht). Dat zou uitstekend zijn. Maar een volledig seizoen zonder blessures blijft het hoofddoel."

Parijs krijgt mooi volk over de vloer: Henin, Mauresmo, Koeznetsova, Petrova, etc. "Ik moet op mijn hoede zijn en mag mijn start niet missen. Daarna zal ik het partij per partij bekijken."

"De sfeer in het Pierre de Coubertinstadion van Parijs is zeer leuk. Ik ben er zeker van dat er veel Belgische supporters zullen zijn die de verplaatsing zullen maken. Ik zal er alles aan doen om mijn beste tennis te laten zien."

Justine Henin weet ook te melden dat ze dit jaar niet deelneemt aan de Fed Cup. "Mijn kalender is te zwaar. Ik wens de kapitein en het team veel succes", schrijft ze.

17:36 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.