01-02-07

Kim Clijsters moet rusten en laat Parijs schieten

Kim Clijsters moet rusten en laat Parijs schieten

wo 31/01/07 - Kim Clijsters heeft haar heup overbelast in Australië. "Ik moet passen voor het toernooi van Parijs, anders breng ik de Diamond Games in gevaar."

Kim Clijsters is met een blessure teruggekeerd van de Australian Open. Ze heeft last van haar heup, schrijft ze in haar internetdagboek.
Kim Clijsters
(foto PhotoNews)
"Dinsdag ging ik voor een check-up naar het ziekenhuis. Daar is vastgesteld dat mijn heup overbelast is."

"De artsen willen dat ik rust. Ik zal dus helaas moeten passen voor het WTA-toernooi in Parijs."

"Zoniet, dan breng ik het toernooi in Antwerpen in gevaar en dat wil ik te allen prijze vermijden", laat Clijsters (foto) weten.

Vanaf volgende week donderdag of vrijdag begint Clijsters weer te trainen en kan ze de Diamond Games voorbereiden. Wie wel in Parijs deelneemt, is Justine Henin, die daar haar comeback maakt.

"Nu kan ik me wat met mijn trouw bezighouden"

Kim Clijsters heeft van het toernooi in Antwerpen een hoofddoel gemaakt in haar afscheidsjaar. Ze kijkt dan ook al reikhalzend uit naar de Diamond Games. "Ik hoorde dat er voor mijn eerste match al meer dan 9.000 tickets de deur uit zijn. Dat belooft alweer een geweldige ambiance te worden", schrijft ze.

"En nu ik toch moet rusten, kan ik me wat bezighouden met mijn trouw. Een van de dagen heb ik een afspraak met Nicky Vankets om de jurk te bespreken. Ook een heleboel praktische zaken kan ik nu gang steken", meldt Clijsters.

17:17 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.