24-01-07

Justine Henin: "Pierre-Yves en ik gaan uit elkaar"

Justine Henin: "Pierre-Yves en ik gaan uit elkaar"

di 23/01/07 - Justine Henin heeft een einde gemaakt aan de speculaties rond haar huwelijk met Pierre-Yves Hardenne. "Ik moet jullie meedelen dat Pierre-Yves en ik besloten hebben om uit elkaar te gaan", zegt de tennisster op haar website. Henin kondigde ook aan dat ze haar comeback maakt op het toernooi van Parijs, dat begint op 5 februari.

"De laatste weken waren niet makkelijk voor mij en mijn entourage. Pierre-Yves en ik gaan uit elkaar om persoonlijke redenen", zegt Justine Henin.
Justine Henin en Pierre-Yves Hardenne
(foto PhotoNews)
"Ik vraag jullie om dit te accepteren. Ik dank jullie voor de talrijke berichten. Die steun heeft enorm deugd gedaan."

Justine Henin en Pierre-Yves Hardenne stapten op 16 november 2002 in het huwelijksbootje (foto).

Begin deze maand kondigde Henin aan dat ze niet zou deelnemen aan de Australian Open in Melbourne, om persoonlijke redenen.

Nadat Henin verstek had gegeven voor de Australische tour, meldde ze dat ze in Dubai (19/02) haar comeback ging maken.

Die plannen zijn veranderd. "Ik ben al geruime tijd weer aan het trainen. Ik heb mijn agenda lichtjes aangepast en er het toernooi van Parijs aan toegevoegd", zegt Henin.

"Ik wil jullie snel weer doen genieten van mijn tennis"

Dat wil zeggen dat Henin op 5 februari opnieuw speelt. "Het is niet ver van huis. Dat is altijd leuk. Het zal mijn eerste toernooi van het seizoen zijn, ik zal mijn weg dus nog een beetje moeten zoeken. Maar zoals altijd zal ik het beste van mezelf geven. Ik hoop dat ik jullie snel weer kan doen genieten van mijn tennis."

15:06 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.