13-01-07

Die laatste keer geeft toch een speciaal gevoel"

Die laatste keer geeft toch een speciaal gevoel"

vr 12/01/07 - Kim Clijsters heeft in Sydney al haar tweede toernooi van het jaar gewonnen. "Dit is schitterend om het jaar te beginnen: twee toernooizeges én een goed gevoel", schrijft ze op haar website. "Ik word op handen gedragen."

"Hongkong mocht dan wel een demonstratietoernooi zijn, er waren toch heel wat topspeelsters aanwezig", zegt Kim Clijsters.
Kim Clijsters
(foto Belga)
"In Sydney was het niet anders en daar ben ik dan ook flink uit mijn pijp moeten komen."

"Vooraf had ik er geen geld op durven te verwedden dat 2007 zo zou starten. Op de Australian Open moet ik meteen aan de bak. We zien wel wat dat geeft, maar ik wil zo ver mogelijk geraken."

Overal waar Kim Clijsters komt, speelt ze voor de laatste keer. "En dat geeft toch wel een speciaal gevoel", zegt ze.

"De mensen reageren bijzonder enthousiast. In Hongkong werd ik op handen gedragen en de reactie van de Australiërs is - nog meer dan andere jaren - formidabel. Zo is het fijn toeven in het circuit en kan ik echt genieten."

"Blij voor basketbalclub Bree dat alles in orde is"

"Na de Australian Open zit ik met de toernooien in Parijs en Antwerpen weer wat dichter bij huis. Ik ben blij voor basketbalclub Bree dat alles in orde is gekomen en als Genk eerste blijft in het voetbal, is 2007 écht goed begonnen."

10:46 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.