12-01-07

"Ik ben blij dat ik in Dubai kan terugkeren"

"Ik ben blij dat ik in Dubai kan terugkeren"

vr 12/01/07 - Justine Henin heeft een datum geplakt op haar terugkeer. De organisatie van het toernooi van Dubai heeft haar deelname immers bevestigd. Het toernooi van Dubai vindt plaats van 19 tot 25 februari. "Ik ben blij dat ik in Dubai kan terugkeren", zegt Henin.

Justine Henin verrraste op 4 januari de tenniswereld: toen kondigde ze immers haar verstek aan voor de Australische tournee. "Wegens persoonlijke en familiale redenen", klonk het op Henins website.
Justine Henin-Hardenne
(foto Belga)
Meer uitleg gaf Henin nog niet, maar gefluisterd wordt dat Henin in Europa bleef om haar huwelijk met Pierre-Yves Hardenne te redden.

Maar midden februari viert Henin dus haar terugkeer, meldt Het Laatste Nieuws. "Ik ben blij dat ik in Dubai kan terugkeren", zei Henin aan de organisatie.

"Het toernooi is goed georganiseerd, het publiek is leuk en de sfeer is gezellig." Henin won het toernooi van Dubai al drie keer.

Henin kreeg trouwens al steunbetuigingen van Kim Clijsters. "Ik heb haar al een paar keer ge-sms't. Ze gaat door een donkere periode, maar ik hoop dat ze er snel uitgeraakt", zegt Clijsters.

13:41 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.