29-12-06

Weer datzelfde artikel", zucht Justine Henin

Weer datzelfde artikel", zucht Justine Henin

do 28/12/06 - "De trainingen van Justine verlopen vlot. Niks speciaals te melden!" Dat staat op de website van Justine Henin-Hardenne. Over een Spaanstalig artikel met haar coach Carlos Rodriguez maakt de tennisster zich geen zorgen.

"Er resten Justine Henin nog twee dagen traingswerk in Monaco, waarna op zondag een rustdag volgt", staat op de website van de nummer een van de wereld.
Justine Henin
(foto Belga)
"Maandag vertrekt Justine dan naar het land van de kangoeroes. Ter plaatse kan Justine nog een week trainen om zich aan te passen aan het klimaat."

Henins eerste wedstrijd is op het toernooi van Sydney in Australië, dat op 8 januari van start gaat.

Vorig jaar won Henin in de finale van Sydney (foto) van Francesca Schiavone. Na dat toernooi gaat het richting Melbourne, voor het eerste grandslamtoernooi.

"Het interview is hetzelfde als na de Masters"
Uitgerekend donderdag zijn opnieuw artikels verschenen waarin Carlos Rodriguez snoeihard uithaalt naar Kim Clijsters. Volgens Henin gaat het echter om hetzelfde artikel als na de Masters.
Kim Clijsters en Justine Henin
(foto Belga)
Rodriguez, Henins coach, zou Clijsters toen een "rotwijf" hebben genoemd. Hij gaf ook Lei Clijsters een veeg uit de pan omdat die zijn excuses niet had aangeboden na dopingbeschuldigingen.

Maar Rodriguez ontkende achteraf dat hij die woorden ooit in zijn mond had genomen.

Henin laat weten dat het interview van donderdag hetzelfde is als van na de Masters en dat Rodriguez dat niet zei

18:58 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.