13-11-06

En nu rusten 13-11-2006

En nu rusten 13-11-2006

Sinds zondagavond laat ben ik weer thuis na de Masters. Nu ga ik twee weken rusten.

De Masters waren fantastisch. Ik zag eindelijk weer de meisjes terug. Dat is altijd plezant. Ook de Players Party was leuk. Over  het resultaat ben ik ook meer dan tevreden. Na meer dan twee maanden afwezigheid meteen halve finale halen is niet zo vanzelfsprekend. Hopelijk kan ik Amélie bekampen op de Proximus Diamond Games in Antwerpen. Hopelijk zie ik daar ook de bezoekers van mijn forum terug. Ik moet die mensen bedanken voor hun vocale steun in Madrid.

Ik zal ook nog de was moeten doen. Mijn koffers zaten vol. Nadien neem ik twee weken rust. Ik ga zeker naar Brian kijken. Na de rustperiode start ik met conditietraining om volledig fit aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Het wordt dus mijn laatste jaar. Toch speciaal vind ik. Ik ga er nog wat leuke tornooien uitkiezen en afscheid nemen van de vele mensen die ik door de jaren heen op het circuit ontmoette. Met als hoogtepunt het Sportpaleis natuurlijk, waar ik mijn laatste match op Belgische bodem zal spelen.

Met de pols is alles dik ok. Toch laten de dokters weten dat drie tornooien achter elkaar spelen echt te belastend is. Ook het gravel is te belastend voor mijn pols. Een journalist vroeg me of ik naar de Olympische Spelen van 2008 zal gaan. Een overbodige vraag eigenlijk. Als ik een beslissing heb genomen, blijf ik daar dan ook achterstaan.
 
Groetjes,
Kim

 

 

Bron;www.kimclijsters.be

20:02 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.