13-11-06

Clijsters: "Mijn afscheidsjaar wordt toch speciaal"

Clijsters: "Mijn afscheidsjaar wordt toch speciaal"

ma 13/11/06 - Kim Clijsters blikt op haar site terug op de Masters en ook vooruit naar haar laatste jaar. "Ik ga er nog enkele leuke toernooien uitkiezen." Wellicht past ze voor Roland Garros en voor Hasselt.

"De Masters waren fantastisch", schrijft Clijsters. "Ik zag eindelijk de meisjes weer en ook de Players Party was leuk. Over het resultaat ben ik meer dan tevreden."
Kim Clijsters
(foto Belga)
"Na meer dan twee maanden afwezigheid de halve finales halen is niet zo vanzelfsprekend. Hopelijk krijg ik een nieuwe kans tegen Mauresmo op de Diamond Games."

"Nu heb ik eerst heel wat was te doen, daarna neem ik twee weken rust. En dan start ik met conditietraining om weer volledig fit aan 2007 te beginnen", overloopt Clijsters.

Volgend jaar zal Clijsters haar toernooien zorgvuldig selecteren. "2007 wordt mijn laatste jaar en dat vind ik toch speciaal."

"Ik ga er nog enkele leuke toernooien uitkiezen, met als hoogtepunt de Diamond Games. Daar zal ik mijn laatste match op Belgische bodem spelen", laat Clijsters weten.

"Met mijn pols is alles oké, maar de dokters zeggen me dat drie toernooien naeen te belastend zijn. Ook het gravel is te belastend voor mijn pols." Een teken aan de wand dat Clijsters Roland Garros aan zich zal laten voorbijgaan?

20:01 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.