27-10-06

"In Hasselt kan ik zonder probleem voluit gaan"

"In Hasselt kan ik zonder probleem voluit gaan"

vr 27/10/06 - Kim Clijsters staat te popelen om volgende week haar terugkeer te vieren in Hasselt. Het scenario van 2004, toen ze in Hasselt ook haar comeback vierde maar opgaf, sluit Clijsters dit keer uit. "Ik heb nu honderd procent vertrouwen in mijn slag", zegt de nummer 6 van de wereld.

"Ik heb meer tijd genomen om volledig te herstellen, ik heb gepast voor Linz. Ook de revalidatie was specifieker. Ik heb met een racket oefeningen gedaan in het zwembad", zegt Clijsters in Het Laatste Nieuws.
Kim Clijsters
(foto Belga)
Van de val over haar hond heeft Clijsters geen last meer. "Ik was geschrokken, maar dan vooral dat zoiets wereldnieuws was. Ik vind het raar dat ik over een week mijn eerste match speel. Ik kijk er geweldig naar uit."

In 2004 maakte Clijsters ook haar comeback in Hasselt. Toen bleek haar polsblessure niet helemaal genezen. "Ik ben nu echt overtuigd van de genezing van het gewricht, ik voel me zekerder."

"Twee jaar geleden had ik voortdurend het gevoel dat het niet helemaal juist zat. Ik moest me inhouden als ik een backhand sloeg. Vandaag kan ik zonder problemen voluit gaan. Ik heb weer 100 procent vertrouwen in die slag."

En de Masters? "Als ik me kwalificeer, dan ga ik. Niet zozeer voor het toernooi op zich, maar dan toch om die wedstrijden mee te nemen naar 2007 toe." De Masters in Madrid beginnen op 8 november.

16:32 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.