25-10-06

Die valpartij over mijn hond was heel dom"

Die valpartij over mijn hond was heel dom"

di 24/10/06 - Het is nu zeker, Kim Clijsters speelt volgende week mee op het WTA-toernooi van Hasselt. Haar polsblessure behoort tot het verleden. Maar toch was het even schrikken, want Clijsters viel afgelopen weekend over haar hond. Verdict: een gekneusd staartbeentje.

"Het was heel dom: toen ik thuis met Brian (haar vriend, red.) , zijn vader, en de honden aan het voetballen was, ben ik over Diesel - de grootste - gestruikeld", opent Clijsters haar verhaal op haar website.
Kim Clijsters
(foto Belga)
"Ik ben slecht gevallen en liep een kneuzing aan mijn staartbeen op. Niks ernstigs, maar ik mocht de voorbije twee dagen toch niet trainen."

Clijsters stelt haar supporters meteen gerust. De nummer 6 van de WTA-lijst is er volgende week wel degelijk bij in Hasselt. "Ik ondervind geen last meer aan mijn pols", benadrukt ze.

"Ik kan nu echt wel stellen dat ik volgende woensdag paraat zal staan voor mijn eerste match in twee maanden. Wat het ook wordt, ik maak me geen illusies. Die match pijnloos uitspelen en winnen is momenteel mijn enige doel."

Clijsters strijdt nog met Martina Hingis en Patty Schnyder om twee plaatsen voor de Masters. "Maar daar lig ik niet wakker van. Na die lange periode van inactiviteit wordt het een zware dobber tegen de toppers, ook in Hasselt. De Masters zijn voorlopig bijzaak."

14:19 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.