19-10-06

Vliegen overtuigt, Rochus gaat Malisse achterna

Vliegen overtuigt, Rochus gaat Malisse achterna

di 17/10/06 - Kristof Vliegen heeft de Belgische eer in Madrid gered. Hij versloeg de Rus Dmitri Toersoenov in twee korte sets. Olivier Rochus stond ook niet lang op de baan. Maar hij verloor van Robin Söderling.

Olivier Rochus (ATP-32) moest dinsdag als eerste de baan op. Zijn tegenstander was de drie plaatsen hoger gerangschikte Robin Söderling.
Olivier Rochus
(foto PhotoNews)
Rochus was meteen op achtervolgen aangewezen tegen de Zweed. Hij kwam 3-1 achter in de eerste set en maakte die achterstand niet meer ongedaan (6-4).

In de tweede set kon Rochus even aanklampen, maar Söderling maakte het na amper een uur af (6-3). Net als Malisse maandag, mocht Rochus meteen inpakken.

Veel beter verging het Belgiës laatste hoop in Madrid. Kristof Vliegen (ATP-33) veegde de Rus Dmitri Toersoenov, toch de nummer 21, van de court.

Vliegen neemt het in de tweede ronde op tegen de Amerikaan James Blake, de nummer zeven van de wereld. Vliegen en Blake ontmoetten elkaar al één keer eerder, dit jaar in Memphis. De Belg won toen met twee keer 6-4.

10:47 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.