13-10-06

ze vergeten wat ik voor ons land heb gedaan

"Ze vergeten wat ik voor ons land heb gedaan"

do 12/10/06 - Xavier Malisse heeft gereageerd op zijn verbanning uit de Daviscup-ploeg. "Ik ben niet van plan om met modder te gooien", zegt hij in La Dernière Heure. "Maar met mij erbij is België sterker."

Xavier Malisse is niet meer welkom in het Daviscup-team, maar wil niet natrappen. "Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat ik er het mijne niet van denk", zegt hij.
Xavier Malisse
(foto Photonews)
"Als Olivier Rochus en Kristof Vliegen me niet meer in de ploeg willen, dan zij het zo. Dat is hun beslissing."

"En als er mensen zijn die die beslissing steunen, is dat des te beter voor hen."

"Ik wil er geen "ambras" voor maken, maar ik snap niet waarom ze voortdurend kwaadspreken over mij. Ik ga zelf geen olie op het vuur gieten, want zo zit ik niet in mekaar."

"Ik heb vaak geknokt voor mijn land, zoals in 1999, toen ik Federer klopte in het duel tegen Zwitserland. Maar de mensen onthouden enkel het negatieve, triestig. En spijtig, want met mij zou België sterker zijn", besluit Malisse.

"Ik word met de vinger gewezen"

Twee jaar geleden haakte Xavier Malisse zelf af voor de Davisbeker. "Wegens financiële redenen, maar ook wegens een gebrek aan erkenning van de federatie."

"Ik speelde zogezegd enkel voor het geld, maar onderhandelde wel in naam van de hele ploeg. Nu word ik met de vinger gewezen, maar ze vergeten wel vlug wat ik voor België gedaan heb."

15:54 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.