11-10-06

Ik zal klaar zijn voor Hasselt 11-10-2006

Ik zal klaar zijn voor Hasselt 11-10-2006

Ik heb voor het eerst weer getennist. En die lichte trainingen vielen zeer goed mee, ik heb voorlopig geen last van de pols.

Ik heb het uiteraard rustig aan gedaan om te beginnen, maar gisteren toch al even Elke als sparringpartner tegenover mij gehad. Ik ben zelfs geschrokken van het niveau dat ze nog haalt, ook al is ze toch al even uit roulatie ;-) De slagen gingen goed en ik had nog geen last van de pols. Ik merk ook dat ik goed aan mijn conditie gewerkt heb.

De volgende dagen ga ik het tempo en de slagen geleidelijk opvoeren, zonder te forceren uiteraard. Zoals ik het nu aanvoel zal ik klaar zijn voor Hasselt! Tenzij ik natuurlijk toch iets zou beginnen voelen. Ook de oefeningen bij de kine blijf ik verder doen om de pols zo sterk mogelijk te maken. Voor het basket van Brian zal ik natuurlijk ook tijd maken, zaterdag moet Bree naar Oostende...

Ook nog snel iedereen bedanken die me de laatste weken vanalles toestuurde, zoals de mensen van op mijn forum. Ik zal niet iedereen individueel kunnen bedanken, maar in elk geval een dikke merci!

Tot gauw,
Kim
x

 

 

Bron; www.kimclijsters.be

20:39 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.