10-10-06

Een training van 45 minuten volstaat voor Safin

Een training van 45 minuten volstaat voor Safin

ma 09/01/06 - Marat Safin is voor een toernooi terug in zijn geboortestad Moskou en hij verveelt zich geen seconde. Dat schrijft de Rus op zijn webblog. En Steffi Graf redde twee tennisrackets van manlief.

Marat Safin ging zondagavond in Moskou met enkele vrienden naar een Oezbeeks restaurant. Hij kwam terecht in een luidruchtig feestje van enkele Nederlanders en Portugezen.
Marat Safin
(foto Belga)
Volgens Safin werden beide groepen luidruchtiger met elke fles wijn die ze leegdronken.

Even later ging het volume nog meer de hoogte in wanneer enkele Oezbeekse danseressen zich van hun beste kant lieten zien.

Safin werd opgemerkt door een Nederlander en die bood de Rus een sigaar aan. "Maar ik heb hem geweigerd, ik zou niet positief willen testen op mijn volgende dopingcontrole", schrijft Safin.

Een tennisser moet natuurlijk ook trainen. Dat had Safin al gedaan met Nikolaj Davydenko. Na 45 minuten hield Safin het al voor bekeken: hij had slechts twee rackets mee en die had hij allebei in de prak geslagen.

Steffi Graf redde twee tennisrackets van manlief

Andre Agassi mag zijn vrouw, Steffi Graf, dankbaar zijn. Op een veiling voor een goed doel bracht Graf nog net het hoogste bod uit op twee rackets van manlief. En niet van de minsten.

Agassi stond zijn racket af waarmee hij zijn eerste profmatch speelde. Ook het racket waarmee hij zijn laatste match tenniste, in augustus, werd geveild. Tot Graf plots 40.000 dollar meer bood dan de hoogste bieder.

"Die twee rackets moeten bij ons blijven", zei Graf, die 360.000 dollar neertelde. De man met het 2e hoogste bod hoeft niet te treuren. Hij krijgt binnenkort een gratis tennisles van niemand minder dan Agassi zelf.

19:43 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.