07-10-06

Justine Henin is nog altijd onzeker voor Masters

Justine Henin is nog altijd onzeker voor Masters

vr 06/10/06 - Justine Henin-Hardenne werkt aan haar comeback na de blessure die ze opliep in de Fed Cup-finale. Ze doet het rustigaan en spaart haar knie zo veel mogelijk.

Justine Henin beperkt zich momenteel tot oefeningen bij haar kinesist. Volgende week begint ze met aquajogging en daarna werkt ze voort aan haar comeback op de fiets.
Justine Henin-Hardenne
(foto Belga)
Henin (foto) meldt op haar site ook dat ze ten vroegste over tien dagen weer tennistrainingen kan doen.

Justine Henin, de nummer twee van de wereld, heeft alle toernooien voor de Masters in Madrid al geschrapt.

Maar ze blijft hopen dat ze het officieuze wereldkampioenschap nog haalt. Henin moest de afgelopen twee jaar steeds de Masters laten schieten met een blessure.

De volgende weken zijn cruciaal voor Henin. Als haar blessure gunstig evolueert, kan ze in Madrid misschien een gooi doen naar de eerste plaats op de WTA-ranking.

Kirsten Flipkens en Michaela Krajicek zijn een koppel

In Hasselt zal Kirsten Flipkens een paar vormen met Michaela Krajicek in het dubbelspel. Krajicek (WTA-34) is de beste Nederlandse speelster van het moment. Krajicek heeft wat met Hasselt, want vorig jaar speelde ze nog de halve finales in het enkelspel. Voor Flipkens (WTA-97) is het een gedroomde kans om zich nog meer te tonen. Voor het enkelspel kreeg Flipkens een wildcard.

12:22 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.