05-10-06

Schouderblessure houdt Mauresmo aan de kant

Schouderblessure houdt Mauresmo aan de kant

do 05/10/06 - Amélie Mauresmo heeft last van haar schouder en neemt geen risico's. De nummer één van de wereld heeft in laatste instantie afgezegd voor het WTA-toernooi van Stuttgart.

Amélie Mauresmo was in Stuttgart vrij in de eerste ronde. In de tweede ronde moest ze het opnemen tegen de Nederlandse Michaëlla Krajicek.
Lisa Raymond
(foto Belga)
Maar Mauresmo geeft verstek. De Française heeft te veel last van een schouderblessure.

"Maandag had ik al iets gevoeld op het einde van mijn training", legt de winnares van de Australian Open en Wimbledon uit.

"Ik hoopte dat het niets ernstigs was, maar de pijn kwam weer op tijdens mijn opwarming. Ik vind het heel erg jammer, maar dat is de enige beslissing die ik kon nemen."

De Amerikaanse Lisa Raymond (foto) vervangt Mauresmo en speelt in de tweede ronde tegen Krajicek.

Roddick-Hilton, een nieuw glamourkoppel in de maak?

De Amerikaanse tennisser Andy Roddick wordt al een hele tijd gelinkt aan Maria Sjarapova, maar de Russin lijkt er nu een concurrente bij te hebben.

Roddick is immers enkele keren gezien in het gezelschap van niemand minder dan Paris Hilton. De twee werden gespot in een nachtclub. The Sun vond uiteraard enkele getuigen: "Ze knuffelden elkaar en dronken wodka's", luidt het.

Paris Hilton is fotomodel, zangeres en dochter van de steenrijke hoteleigenaar. "Die twee zijn duidelijk een koppel. Paris kon niet van hem afblijven en Roddick kon zijn ogen niet van haar afhouden", klinkt het.

17:20 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.