04-10-06

"Misschien kan ik mijn comeback vroeger vieren?"

"Misschien kan ik mijn comeback vroeger vieren?"

di 03/10/06 - Kim Clijsters kan over tien dagen voorzichtig beginnen te trainen. Ze droomt stiekem van een vervroegde terugkeer. "Het ziet er in elk geval veelbelovend uit", schrijft ze op haar website.

"Ik ben bij de dokter op controle geweest en ik heb heel goed nieuws: het vocht is uit mijn pols." Dat schrijft Kim Clijsters (foto) op haar website.
Kim Clijsters
(foto AP)
"Het littekenweefsel rond mijn blessure wordt sterker. De volgende dagen mag ik mijn polsoefeningen intensifiëren."

"Dankzij spierversterkende oefeningen kan ik meteen beginnen tegendruk te geven. De laatste dagen ben ik ook beginnen te zwemmen", voegt Clijsters eraan toe.

"Om 6 uur eruit en dan flink doorzwemmen. Zo wil ik proberen kracht bij te winnen in mijn pols."

Clijsters droomt zelfs stiekem van een vervroegde terugkeer. Haar polsblessure geneest immers beter en sneller dan verwacht. "Het ziet er veelbelovend uit", schrijft ze.

"Ik blijf hopen op Hasselt en misschien zelfs vroeger"

"Uiteraard moet alles even vlot blijven evolueren voor ik weer een racket vastgrijp. Maar ik mag blijven hopen op een terugkeer in Hasselt."

"En als het zo blijft meevallen, kan ik mijn comeback misschien een week vroeger vieren. Maar daar moeten ik toch de eerste baltoetsen voor afwachten." Over tien dagen weet Clijsters meer. Ze speelde niet meer sinds midden augustus.

14:39 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.