12-09-06

Kim Clijsters gelooft in de kansen van België

Kim Clijsters gelooft in de kansen van België

di 12/09/06 - De geblesseerde Kim Clijsters kan niet deelnemen aan de finale van de Fed Cup, maar toch gelooft ze in een overwinning tegen Italië. "Ik denk dat we weer wereldkampioen kunnen worden."

Een polsblessure gooide roet in Kim Clijsters droom om met België de Fed Cup te winnen. Maar ze is ervan overtuigd dat de Belgische vrouwen het ook zonder haar kunnen rooien.
Kim Clijsters
(foto Belga)
"Henin kan na enkele zware weken in de VS voor eigen volk spelen. Ik geloof dat ze de kracht heeft om het uitstekend te doen."

"Kirsten Flipkens kan op een goeie dag een topper kloppen", schrijft Clijsters (foto) op haar website.

"Ik heb voorlopig geen behoefte om naar het tennis te gaan. Het doet te veel pijn omdat ik door mijn blessure zelf niet kan spelen."

Kim Clijsters zal er dus niet bij zijn in Charleroi, waar België dit weekend Italië ontmoet. "Ik zal het allemaal vanop afstand op tv volgen", schrijft ze.

"Ik wens de vier meisjes heel veel succes toe. Justine, Kirsten, Caroline en Leslie zullen supergeconcentreerd zijn. Het is dan ook belangrijk dat de rust in het team bewaard kan worden."

Ondertussen werkt Kim Clijsters voort aan haar revalidatie. "Volgende week ga ik weer op controle bij de dokter. Ik hoop over twee weken opnieuw met polsoefeningen te kunnen beginnen. Binnen vier of vijf weken wil ik aan het tennissen zijn."

19:18 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.