16-05-06

Kim Clijsters bevestigt deelname aan de Fed Cup

Kim Clijsters bevestigt deelname aan de Fed Cup

di 16/05/06 - Kim Clijsters zal zeker meespelen in de halve finale van de Fed Cup tegen de Verenigde Staten. "We moeten deze kans grijpen om nog eens de finale te spelen", zegt Clijsters op haar website.

Clijsters deelde op haar website mee dat ze wel even getwijfeld heeft. Ze vreest vooral een te zwaar programma te moeten draaien.
Kim Clijsters
(foto Belga)
"Het zal druk worden, zo direct na Wimbledon en net voor ik naar Stanford afreis", schrijft ze.

"Maar ik vind dat we de kans moeten grijpen om nog eens een finale te spelen en wie weet wereldkampioen te worden."

De halve finale vindt plaats op 15 en 16 juli in Oostende. "Oostende is een goede keuze, en ook de ondergrond (hardcourt) is prima."

"Dat het aan de kust is, is leuk. Misschien komen er wel veel vakantiegangers supporteren", hoopt Clijsters (foto).

"Nummer één worden is zeker geen doel"

Clijsters komt woensdag in actie op het toernooi in Rome. Als ze het toernooi wint, dan is ze opnieuw de nummer één. "Maar dat is geen doel", vertrouwt ze Het Belang van Limburg toe. "Laat me eerst maar eens proberen om op niveau te zijn voor die eerste match."

"Ik wil mijn spel hier nog beter maken en het dan goed doen op Roland Garros. Nummer één worden zou leuk zijn, maar ik heb er nog nooit bij stilgestaan. Gravel is ook niet echt mijn favoriete ondergrond, ook niet als ik er nummer één op zou worden. Ik moet het hebben van mijn bewegingen en op hardcourt kan ik me veel makkelijker afduwen."

bron sporza

17:02 Gepost door dcvke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.